15 maart 2023

Alle ticketinfo voor bekerfinale

De regeling rond de ticketverkoop voor de finale van de Croky Cup is bekend. Malinwa werkt in drie fases en geeft voorrang aan huidige abonnees en houders van een voucher voor volgend seizoen.

Malinwa en Antwerp krijgen ieder zowat 19.500 tickets om te verdelen aan hun supporters. Voor Malinwa zijn dat de tickets voor tribunes 1 en 2 van het Koning Boudewijnstadion. Omdat de vraag het aanbod overstijgt, houden we rekening met een evenwichtige verdeling van de tickets, net zoals in 2019.

Voorrang trouwe supporters

We voorzien tot 17.500 tickets voor onze trouwe supporters en medewerkers* van dit seizoen. Ook niet-abonnees die zich al engageren door de aankoop van een voucher voor volgend seizoen krijgen voorrang. Zo'n voucher kost €50 en kan achteraf gebruikt worden voor de aankoop van je abonnement 2023-2024 of voor tickets voor basiswedstrijden van het seizoen 2023-2024.

* Leden van onder andere de jeugdafdeling, dames, het G-team, vrijwilligers, suppoosten, Stewards, Harmonie, Tappers, kidsclub, Younited KaVee, oud-spelers en onze trouwe supportersclubs zullen meer informatie via hun verantwoordelijken ontvangen.

Alle trouwe supporters en partners krijgen van ons de garantie dat ze een ticket kunnen aankopen. Dat kan voor abonnees en houders van een voucher 2023-2024 op volgende manieren.

Alle Businessarrangementen zullen ten laatste begin volgende week gecommuniceerd worden aan onze huidige partners. Voor de residentiële supporter vind je alle info hier.

Fase 1: Groepen abonnees en supportersclubs

Deze fase loopt van 15 maart tot en met vrijdag 31 maart.

Groepen abonnees & voucher-houders

Wil je in groep van 10 of meer naar de Bekerfinale? Verzamel dan de klantnummers van de abonnementen/vouchers van je vrienden/familie/kennissen en stuur je groepsaanvraag in. KV Mechelen zorgt ervoor dat je gezelschap samen kan zitten op de dag van de match.

Groepsaanvragen kunnen ingestuurd worden van 15 maart tot en met vrijdag 31 maart.

Supportersclubs

Supportersclubs krijgen eveneens van 15 tot en met 31 maart om hun groepslijsten door te geven. Zij krijgen bovenop het aantal abonnees/voucher-houders dat ze groeperen, nog eens 2.000 extra tickets om te verdelen aan niet-abonnees. De verdeelsleutel hiervan wordt bepaald door het Malinwa Supportersorgaan op basis van de verplaatsingen van dit seizoen en het ledenaantal per club.

Fase 2: Losse verkoop abonnees

Deze fase loopt van 4 april tot en met 10 april.

Abonnees/voucher-houders in kleinere groepen dan 10 personen, die zich niet groeperen of niet willen meerijden met een supportersclub, krijgen in deze fase de kans om tickets aan te kopen vooraleer de verkoop voor iedereen wordt opengezet.

Gebruik maken van je voorrang kan van 4 april tot en met 10 april.

Fase 3: Vrije verkoop voor iedereen

Vanaf dinsdag 11 april zullen tickets die niet verkocht zijn tijdens de voorrangsperiode aangeboden worden via de klassieke kanalen.

Ticketprijzen

Alle plaatsen zijn zitplaatsen. In deze vakken zal toegekeken worden dat iedereen effectief gaat zitten.
 

  • Tribune 1: Alle vakken
     
  • Tribune 2: L-M-N-O-P-Q-R
     
  prijs
Tribune 1 (Hoofdtribune) € 70
Tribune 2 (Achter het doel) € 35


Rolstoelgebruikers kunnen hun tickets alleen vooraf aanvragen via Yellow Red Army on Wheels (leden) of tickets@kvmechelen.be (niet-leden).

Croky Cup
zondag 30 april
14u30
KV Mechelen
0 - 2
Antwerp