02 december 2022

Ticketing Seraing

De ticketverkoop voor de 1/8ste finale van de Croky Cup tegen Seraing is gestart. De verkoop staat meteen open voor iedereen, al krijgen abonnees tot en met 7 december voorrang op hun eigen plaats. Ticketprijzen bedragen €10 ongeacht staan- of zitplaats, in de hoofdtribune betaal je €20 voor een plekje (incl. Toegang Verelst Kaffee).

Op dinsdag 20 december ontvangen we Seraing voor de tweede maal dit seizoen. Deze 1/8ste finale in de Croky Cup wordt afgetrapt om 20u.

Verkoop voor iedereen

Iedereen – ongeacht abonnee of niet-abonnee – kan meteen tickets aankopen voor deze confrontatie in de Croky Cup. Al blijven de plaatsen waar abonnementen op gekocht werden voor de JPL een tijdje in reservatie staan. Plaatsen waar geen abonnement op genomen werd, zijn meteen beschikbaar.

Voorrang op eigen plek

Abonnees van het seizoen 2022-2023 hebben tot en met 9 december de kans hun eigen plaats aan te kopen zonder dat daar andere supporters aan kunnen. Belangrijk is dat je daarbij elke plek ook effectief toewijst aan de eigenlijke eigenaar van die plaats tijdens de competitie.

Vanaf 10 december komen die niet verkochte plaatsen vrij voor iedereen.

Je eigen plek bemachtigen

Hoe je je eigen plek kan aankopen? Heel simpel!

  • Log je in met je KVM Account op tickets.kvmechelen.be
  • Klik op de wedstrijd KV Mechelen - Seraing.
  • Een pop-up venster verschijnt met jouw staan- of zitplaats.
  • Voeg toe aan je winkelmandje en vervolledig het aankoopproces.

Ticketprijzen

Voor de bekerwedstrijd tegen Seraing werden volgende ticketprijzen vastgelegd.

 

Vakken Prijs
Staan (F/I) € 10
Zit (E/H) € 10
Zit (ET) € 20*

* Inclusief toegang Verelst Kaffee

Ticketshop open vanaf 7/12

Vanaf woensdag 7 december doen we de deuren van de Ticketshop weer open. In de tussentijd kan je ons nog altijd bereiken via de Chat of via 015/21.82.30

Croky Cup
dinsdag 20 december
20u00
KV Mechelen
vs
Seraing