Jeugdig KVM verliest met 4-0 tegen Antwerp

Malinwa trok na haar stageweek op Nederlandse bodem naar het oefenveld van de Bosuil om achter gesloten deuren te oefenen tegen R. Antwerp FC. Na twee sessies van een uur werd het 4-0. Na de eerste zestig minuten bleef het bij een 1-0 tussenstand na een goal van Scott. Nadien was het al Antwerp wat de klok sloeg. Benson, Miyoshi en Janssen - vanop de stip - scoorden voor de thuisploeg.

KVM eerste helft: Coucke, Wouters, Walsh (42' Ceulemans), Hairemans, Hernandez, Soele (30' Robberechts), Malede, Lavalée, Schoofs, Van Hoorenbeeck, Vanlerberghe

KVM tweede helft: Thoelen, Van Hecke, Oum Gouet, Engvall, Dailly, Peyre, Raemaekers, Lefrancq, Asare, Ceulemans (101' Van Campenhout), Soele (76' Robberechts (108' Jacobs))

Doelpunten: 48' Scott(1-0), 78' Benson (2-0), 86' Miyoshi (3-0), 110' Janssen (pen, 4-0)