20 november 2023

Blijf slapen dankzij Telenet

Welke supporter droomt niet van een overnachting in het stadion van hun geliefde club? Voor enkele Malinwa-supporters kan die droom uitkomen.

Elke supporter herkent het gevoel. Je komt thuis wanneer je de poorten van je geliefde club binnenstapt. Maar stel je voor dat je er ook daadwerkelijk 24 uur kan verblijven en er kan toeleven naar de thuiswedstrijd van de dag nadien. De stilte voor de storm. Wel, met de ‘Telenet Fan Nights’ ben je klaar voor morgen!

Openluchthotel

Telenet zal gedurende 24u het stadion van KV Mechelen omtoveren tot een exclusief openluchthotel. Ze voorzien een gezellige bubbeltent op het veld, met 2 comfortabele tweepersoonsbedden, helemaal versierd in de clubkleuren. Een gelukkige winnaar krijgt de kans om er samen met drie vrienden te overnachten.

Behind the scenes

Maar er is meer. Er staat deze Kakkers een hele belevenis te wachten. Ze kunnen zich verwachten aan een exclusieve blik achter de schermen met onder meer een bezoek aan de kleedkamers en andere ruimtes in het stadion.

’s Avonds wordt er een gastronomisch diner geserveerd en 's ochtends een uitgebreide brunch langs het veld. Als afsluiter supporteren de vier gelukkige winnaars tijdens de match tegen Club Brugge vanaf de beste plek in het stadion.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze exclusieve ervaring? Dan houd je best de Instagram- en Facebookpagina van KVM in de gaten. Deelnemen kan tot donderdagavond 30 november, 23u59. De winnaar wordt op vrijdag 1 december bekendgemaakt. Hij of zij en dient samen met zijn/haar vrienden beschikbaar te zijn op zaterdag 9 en zondag 10 december. Alvast veel succes!

Jupiler Pro League
zondag 10 december
13u30
KV Mechelen
vs
Club Brugge