27 december 2023

Pro League Kerstactie

Vandaag, vrijdag 15 december, geven de Pro League, haar 28 clubs, Eleven DAZN en andere partners het startschot van de jaarlijkse kerstactie. Tussen 15 en 30 december kunnen supporters een bod te plaatsen op gesigneerde wedstrijdshirts van hun favoriete spelers uit de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en de Lotto Super League.

Voor Malinwa gaat het over de shirts die gedragen zullen worden tijdens de wedstrijd in en tegen Charleroi. Naast de shirts kan er ook dit jaar weer geboden worden op 40 exclusieve items en ervaringen: VIP-arrangementen, blikken achter de schermen, meet & greets, een partijtje golf met Geert De Vlieger ... Voor iedere voetbalfan wat wils!

Opbrengst voor Younited Belgium

Ook dit jaar gaat de opbrengst integraal naar onze sociale partner Younited Belgium. Zij geven personen met een kwetsbaarheid een thuis in voetbalteams. Zo bieden ze ondersteuning en perspectief.

“Dankzij de steun van de Pro League kunnen wij teams oprichten en ondersteunen, en dat niet alleen bij profclubs. Het voorbije jaar kwamen er dertien teams bij, de meeste in kleinere steden en gemeenten. Zo toont het profvoetbal zich solidair met sociale organisaties en amateurclubs”, aldus Bert Ballegeer, coördinator van Younited Belgium.

Veiling loopt tot 30 december

Tijdens de komende speeldagen in het profvoetbal zullen alle spelers het logo van Younited Belgium op de borst dragen. Na hun wedstrijden worden de shirts getekend en geveild. Voor de gelegenheid wordt de Pro League voor één speeldag de Younited Pro League.

Het online veilingplatform voor deze kerstactie met daarop de shirts en alle specials gaat open op vrijdag 15 december om 10u. Nog tot zaterdag 30 december (12u) kan je via www.matchwornshirt.com/proleague bieden op de items van jouw favoriete club(s) en speler(s).

Jupiler Pro League
woensdag 27 december
20u45
Charleroi
3 - 1
KV Mechelen