Grand Kavee & Verelst Kaffee

Veel supporters hebben heimwee naar ‘de Nieuwe Kantine’, een verwarmde locatie waar je gratis voor en na de match kon vertoeven. De Grand Kavee is zo'n verwarmde kantine, maar deze werd tot het seizoen 21-22 alleen opengesteld voor mensen met een specifieke, te betalen seizoenskaart.

Grand Kavee terug café

Uit begrip voor die opmerkingen, is de club op zoek gegaan naar een oplossing. De Grand Kavee zal worden opgesplitst in twee delen:

 

  • Het grootste deel (de toog achteraan) zal voor iedereen, gratis toegankelijk zijn, voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de match. Opgelet, vol = vol
  • Het tweede deel (aan toog vooraan), reserveren we voor mensen die rustig willen zitten, mét bediening aan tafel, zij betalen hiervoor, zoals nu, een apart abonnement.

Met dat aparte abonnement voor het rustige deel van de Grand Kavee heb je ook toegang tot het Verelst Kaffee na elke wedstrijd. Deze seizoenskaart kost €50 (inclusief bekermatchen).

Verelst Kaffee

Het Verelst Kaffee zal gratis toegankelijk zijn voor supporters die een abonnement hebben op de hoofdtribune, Skyboxen of Skyseats. Supporters die elders een abonnement hebben, kunnen hiervoor de toegang Grand Kavee & Verelst Kaffee aankopen.   

Laatste nieuws