Helpende handen

Malinwa mag dan wel een professionele voetbalclub zijn, die voetbalclub zou niet verder kunnen zonder haar medewerkers en vrijwilligers. Supporters die zich belangeloos inzetten voor KV Mechelen en haar jeugdacademie, uit liefde voor de club en haar kleuren.

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van de jeugdacademie van Geel & Rood? Lees dan zeker verder en ontdek hoe jij onze club kan helpen!

Ben jij de M/V/X die wij zoeken?

Er lopen al heel wat vrijwilligers en medewerkers rond op onze Academie. Toch blijven we op zoek naar helpende handen. Pas jij binnen een van de onderstaande profielen? Geef ons dan zeker een seintje.

Teamcoach U15-U16

Onze KV Mechelen Academie is op zoek naar een Teamcoach om het bovenbouw team te ondersteunen, specifiek voor de U15 en U16. Versterk jij binnenkort ons team?

Teamcoach Onderbouw

Onze KV Mechelen Academie is op zoek naar Teamcoaches om het onderbouw team te ondersteunen. Word jij één van onze gedreven coaches die bij onze jongste spelers het verschil kunnen maken?

Physical coach Academie

Onze KV Mechelen Academie is op zoek naar een Physical Coach om het fysieke departement te ondersteunen. De Physical Coach rapporteert aan de Coördinator en bouwt mee aan de sportieve toekomst van onze Academie.

Verantwoordelijke onderhoud

Ben jij een handige harry die technisch aangelegd is en graag in de openlucht werkt? Dan ben jij misschien wel de geschikt om onze onderhoudsverantwoordelijke te worden.

Jouw voornaamste taak bestaat uit klusjes uitvoeren binnen onze accommodatie en het onderhoud doen rondom de velden.

Team Managers Elite jeugdelftallen

Als Team Manager sta je in voor de volledige wedstrijdorganisatie van jouw team. Je ondersteunt en begeleidt de ploeg op extra-sportief vlak.

Je staat in voor alle praktische zaken zoals kledij, materiaal en wedstrijdbladen. Zo kan je team optimaal toeleven naar de wedstrijd.

Je oefent een officiële functie uit voor één van onze Elite-ploegen en volgt de jeugdwedstrijden op het hoogste niveau. Als Team Manager zorg je ervoor dat de trainers volledig op het sportieve kunnen focussen op wedstrijddagen.

Verantwoordelijke wasdienst

We zijn op zoek naar een gemotiveerd persoon de verzorging van onze wedstrijdtenues. Dankzij jou zijn de outfits van ieder team elk weekend helemaal in orde.

Ticketing KVM Academie

Steeds meer toeschouwers vinden hun weg naar onze Academie. We zijn op zoek naar iemand die hen hartelijk wil ontvangen aan onze ingang en zich ontfermt over de tickets die ze moeten aankopen.

Parkeerwachter

Wil jij mee instaan voor de veiligheid op onze parking? Als parkeerwachter is het jouw taak om de in- en uitstroom van voertuigen in goede banen te leiden.