Stadion tour

Het stadion van KV Mechelen heeft tussen 2015 en 2019 een heuse metamorfose ondergaan. Drie tribunes werden afgebroken en vervangen door nieuwbouw. De capaciteit, het comfort én het aantal toeschouwers gingen er spectaculair op vooruit. AFAS Software gaf zijn naam aan het stadion. KV Mechelen beschikt nu over één van de modernste stadions in België met alle faciliteiten om supporters en partners te ontvangen in uitstekende omstandigheden.

Naast een stadion waarin voetbal gespeeld wordt, biedt de club ook alles wat men nodig heeft voor de succesvolle organisatie van een vergadering, feest of bedrijfsevent. Je kan er zelfs je kantoor inrichten. Wij zijn als club uiteraard enorm trots op deze realisaties en we zetten graag onze deuren open voor een ontdekkingsreis doorheen het AFAS-stadion, onder begeleiding van een gepassioneerde gids. We bezoeken  tijdens de stadionrondleiding onder meer de skyboxen, restaurant Kazerna, het Verelst Kaffee, de Mezzanine, de Player’s Corner, de Skybar en de perstribune. Je mag de skyseats testen, via de mixed-zone tot aan het veld gaan, je even trainer wanen in de dug-out en een foto maken in de perszaal. Op niet-wedstrijddagen werpen we ook een blik in de kleedkamers, de fitness en het spelershome.

Verschillende formules

Een stadionrondleiding duurt ongeveer 90 minuten, zonder de extra tijd. Er zijn verschillende formules, voor elk type bezoeker. Van een uitstap met je gezin, over een excursie met je school of sportclub, tot een exclusieve privé VIP-rondleiding.

Vind je toch niet meteen een formule die je past, leg ons dan even uit waarnaar je op zoek bent via stadiontour@kvmechelen.be. Op voormiddagen en op maandag- en dinsdagnamiddag worden er slechts bij uitzondering rondleidingen georganiseerd.

Het is mogelijk dat bepaalde ruimtes in het stadion niet toegankelijk zijn tijdens een rondleiding omwille van de organisatie van events, werkzaamheden, wedstrijdschema’s of clubgerelateerde activiteiten.

Individuele rondleidingen (max. 5 personen)

Hiervoor bieden we 2 formules aan:

1. Rondleiding in groep

Wat?

Je neemt deel aan een rondleiding in groep met maximum 16 personen in totaal.

Hoe inschrijven?

Via het inschrijvingsformulier

Tarief

  • Kinderen jonger dan 8j: gratis onder begeleiding van een volwassene
  • Kinderen van 8j of ouder: €10,5 Iedereen vanaf 15j: €14

2. Exclusieve VIP rondleiding

Wat?

Exclusieve rondleiding voor jou/jullie alleen (1 tot 5 personen). Onderweg krijg je een drankje en een hapje. De gids maakt ook foto’s van jou/jullie op verschillende locaties in het stadion. Je ontvangt de foto’s per e-mail.

Hoe inschrijven?

Via het inschrijvingsformulier, minimum 2 weken vóór de gewenste datum.

Tarief

€125, ongeacht het aantal personen (maximum 5)

Grote groep (max. 16 personen)

Wat?
Rondleiding in groep met 6 tot 16 personen. Je stelt zelf de groep samen.

Hoe inschrijven?
Via het inschrijvingsformulier, minimum 2 weken vóór de gewenste datum.

Tarief

  • Kinderen die jonger zijn dan 8 jaar mogen gratis mee maar ze worden niet meegeteld voor de berekening van de tarieven.
  • Kinderen jonger dan 8j: gratis
  • Kinderen van 8j of ouder: €10,5
  • Iedereen vanaf 15j: €14

Als er in de groep meer dan 10 personen zitten van 8j of ouder, dan gelden volgende tarieven VOOR IEDEREEN:

  • Kinderen jonger dan 8j: gratis
  • Kinderen van 8j of ouder: €8
  • Iedereen vanaf 15j: €11

VIP

Hiervoor bieden we 2 formules aan:

1. Exclusieve privé rondleiding voor 1 tot 5 personen

Wat?

Exclusieve privé rondleiding voor jou/jullie alleen (1 tot 5 personen). Onderweg word je getrakteerd op een drankje. De gids maakt foto’s van jou/jullie op verschillende plekken in het stadion. Je ontvangt de foto’s achteraf per e-mail.

Hoe inschrijven?

Via het inschrijvingsformulier, minimum 2 weken vóór de gewenste datum.

Tarief

€125, ongeacht het aantal personen (maximum 5)

2. Exclusieve “Member of the game” rondleiding voor maximum 12 personen

Wat?

Exclusieve rondleiding, luttele uren vóór aanvang van een thuiswedstrijd. Voel de spanning die in de catacomben van het stadion hangt. De genodigden arriveren, de catering draait op volle toeren. Skyboxen lopen vol en spelers komen aan in het stadion. Journalisten en reporters melden zich, de tv-apparatuur wordt geïnstalleerd. Na een tijdje stromen ook de supporters toe. We trakteren je op een pintje of een frisdrank en een snack in het stadion. Kortom, een unieke beleving die slechts weinigen mogen ervaren.

Hoe inschrijven?

Via het inschrijvingsformulier, minimum 5 weken vóór de gewenste datum (indien datum en tijdstip van de wedstrijd al gekend zijn).

Tarief

€30 per persoon (maximum 12 personen)

Klas, jeugdploeg of jeugdbeweging

Wat?

Stadionrondleiding voor scholen, jeugdploegen van sportclubs of jeugdbewegingen Wij kunnen per tijdslot tot ongeveer 25 personen rondleiden. Vanaf 15 personen zijn minimum 2 begeleiders nodig.

Hoe inschrijven?

Per e-mail naar stadiontour@kvmechelen.be, minstens 3 weken vóór de gewenste datum. Op voormiddagen en op maandag- en dinsdagnamiddag worden er geen rondleidingen georganiseerd.

Tarief

€7,5 per kind (2 begeleiders mogen gratis mee).

Rondleiding voor mindervaliden

Wat?

Aangepaste stadionrondleiding voor mensen die in een rolstoel zitten of erg moeilijk te been zijn. We kunnen het grootse deel van de route afleggen zonder gebruik te moeten maken van trappen. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, kan dit type rondleiding slechts met een beperkt aantal mensen per keer. We organiseren voor elke groep een rondleiding op maat.

Hoe inschrijven?

Per e-mail naar stadiontour@kvmechelen.be, minstens 3 weken vóór de gewenste datum.

Tarief

€10,5 per persoon – 1 persoonlijke begeleider (per persoon) mag gratis mee.

Bedrijven

Wat?

Stadionrondleiding voor bedrijven, (potentiële) business partners van de club, openbare instellingen, organisatoren van een event via Table1988,…

Hoe inschrijven?

Via je KV Mechelen Accountmanager of business@kvmechelen.be

Tarief

In overleg