In Memoriam - Medewerkers

Op deze eerbetoonpagina zullen we stilstaan bij de levens van degenen die zijn heengegaan en hun nalatenschap eren.

Danny Mijnendonckx (1965 - 2024)

Met droefheid melden we het overlijden van onze collega scout Danny Mijnendonckx. Hij  was al sinds 2014 actief binnen de jeugdscouting van KV Mechelen. We wensen zijn familie en nabestaanden veel sterkte bij dit verlies.

Dankjewel voor je jarenlange inzet en liefde voor onze club van, Danny.

Wilfried Schiedts (1951 - 2023)

We moesten afscheid nemen van Wilfried Schiedts. De man zette zich al ettelijke jaren in als suppoost bij Malinwa. 

En plots ben je weg. Weg maar toch zo dichtbij.

Je zal nu rust vinden, in je hoofd en in je hart.

We nemen je verdriet over. En elke traan wordt een glinstering,

een glinstering van je gouden hart. We gaan je ongelooflijk missen

Niki Boeckling (1950-2023)

Niki was trouwe supporter en jarenlang vrijwilliger bij Malinwa.

Ze was lang werkzaam in de bestuurskamer en de spelerscorner en hielp de mensen steeds met een glimlach.

Dankjewel Niki voor je jarenlange inzet en liefde voor de club.

Rosa 'Rozeke' Raymakers (1936-2023)

Haar officiële naam was Rosa Raymakers, maar menig KV-supporter zal haar kennen als Rozeke van den Tilt. De bazin van dit legendarisch Mechels café zal altijd verbonden blijven met onze club. 

Den Tilt is de thuis voor veel wielertoeristen, maar de Malinwa en haar supporters waren er eveneens kind aan huis. Rozeke was medeoprichter van De Vrijbroekvrienden, de supportersclub die in den Tilt haar supporterscafé heeft.

Tijdens de reddingsperiode werd haar café - als stamkroeg van Mark Uytterhoeven - een van de vaste afspreekpunten tijdens de reddingsperiode. Rozeke haar café werd een thuis een vast vergaderpunt voor Malinwasupporters.

Gingen haar kinderen mee op verplaatsing bleef ze als een echte moederkloek wachten op hen tot de bus veilig thuis was, pas dan kon ze met een gerust hart gaan slapen.

Voor ons is Roseke een écht Mechels monument. Ze kwam oorspronkelijk misschien van Limburg, haar gouden hart had altijd een geelrood randje.

Jozef Nees (1944-2023)

Met droefheid vernemen we het overlijden van Jozef Nees die jarenlang betrokken was bij onze club. Als lid van de supportersfederatie maar ook jarenlang als veiligheidsverantwoordelijke.

Bovendien was hij door zijn verkleedpartijen dé mascotte van de club bij de Europese verplaatsingen; als Schot in St Mirren, als kozak in Minsk!

We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte bij dit verlies.

Jan De Craen (1939-2023)

Jan De Craen was lange tijd een gewaardeerde medewerker van onze club. Hij maakte niet alleen deel uit van de Raad Van Bestuur maar was ook een heel aantal jaren Gerechtelijk Correspondent voor de club bij de bond. Bovendien was hij jarenlang de rechterhand van gewezen voorzitter John Cordier.

Talloze vergaderingen, begeleiden van spelers voor de ‘groene tafel’, en nauwgezet de administratie bijhouden, het zijn maar enkele dingen waar Jan mee bezig was.

De laatste jaren was hij als erebestuurder nog vaak aanwezig op de club. Wij zullen hem herinneren als een persoon met een enorme ervaring, maar ook iemand die van de kleine dingen kon genieten, een goed glas wijn, lekker eten en fijn gezelschap.

Het ga je goed, Jan.

Dirk Van Roy (1974-2023)

Dirk was een man die geel & rood door dik en dun steunde. Niet alleen aan de zijlijn, maar ook als medewerker waar hij samen met zijn vriendin jaren werkte in het spelershome. 

In de zomer van 2020 kreeg Dirk te horen dat hij aan kanker leed. De man met een groot rechtvaardigheidsgevoel was eerste hoofdinspecteur en ging voor collega's en vrienden door het vuur. 

Rust zacht, Dirk