09 juni 2023

Meer dan 10575 abo's na voordeelperiode

Het is 9 juni, dat wil zeggen dat voordeelperiode is afgelopen. Met meer dan 10.575 abonnementen tonen onze supporters dat ze klaar zijn voor een nieuw seizoen in het AFAS Stadion.

Dubbele cijfers voor het zesde seizoen op rij! Al zes jaargangen lang verkoopt Malinwa meer dan 10.000 abonnementen. We doen trouwens beter dan de verkoop in de voordeelperiode van vorig seizoen.

Dankjewel, Kakkers

De club wil alle supporters die hun abonnement al aankochten, bedanken voor deze nieuwe blijk van steun. De voordeelperiode ligt nu misschien wel achter ons, de abonnementenverkoop loopt gewoon verder.

Wil je nog graag deel uitmaken van onze grote familie? Dan kan je nog altijd terecht op abo.kvmechelen.be voor jouw abo 23-24.

Enkele cijfers

We lijsten enkele sprekende cijfers voor je op:

Abokaarten liggen klaar

Ben je je abonnement nog niet komen afhalen in de Ticket-& Fanshop? Dan kan je daar voor langskomen in het AFAS Stadion. De shop is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 10u tot 18u.

Geen paniek, er zit geen haast achter. Je hebt je abonnement pas nodig vanaf midden juli. Spring dus gerust even binnen op een moment dat voor jou past.

Ook voor vrienden, familie en collega's kan je het abonnement komen afhalen op vertoon van hun vorig abonnement, aankoopbewijs of (een kopie van de) identiteitskaart.

Koos je voor opsturen?

De abonnementen van supporters die voor opsturen kozen, worden op volgorde van aankoop verwerkt. Er gaan dagelijks een paar honderd abonnementen de post op.

Ten laatste op 1 juli zal je je abokaart in de brievenbus mogen ontvangen.