Events op KV Mechelen

Het AFAS Stadion is niet alleen de uitvalbasis van KV Mechelen voor haar thuiswedstrijden, ook op niet-wedstrijddagen is er heel wat bedrijvigheid op de club.

Naast kantoorruimtes beschikt het AFAS Stadion ook over tal van ruimtes die kunnen ingekleed worden voor jouw congressen, beurzen, events, opleidingen, seminaries of workshops. 

Ben je op zoek naar een locatie waar je onbezorgd kan vergaderen, debatteren of lezingen kan geven voor een publiek tot 1600 genodigden? Dan ben je in het AFAS Stadion van KV Mechelen aan het juiste adres.

Kwaliteitsvolle voorzieningen, flexibel en op maat

Onze locaties zijn voorzien van alle benodigdheden voor een geslaagd evenement. 

We beschikken over WIFI voor al uw gasten, hybride meetings zijn geen probleem door de aanwezigheid van 65inch TV’s

Geen thuiswedstrijd in het verschiet? We zorgen samen met u voor een succesvolle belevenis.

Van vergadering tot personeelsfeest

Een vergadering met een klein aantal of een gigantisch personeelsfeest voor u en uw collega's.

Kies uit een resem van mogelijkheden en ruimtes op maat van uw specifieke noden.

Ideaal parkeren en perfecte ligging

Wil u graag een bezoek brengen aan de Mechelse binnenstad? Op 10 minuten wandelen staat u op de Grote Markt.

Bovendien is het AFAS Stadion voorzien van heel wat parkeerplaatsen en liggen we op 5 minuten van de op- en afrit van de grote invalswegen.

Discreet, veilig met snelle en klantvriendelijke service

 KV Mechelen zorgt voor een logistieke indeling van A tot Z

Onze toegewijde medewerkers zorgen voor koffie en water tijdens meetings en kunnen permanentie verzorgen voor vragen en bezorgdheden

 

Locatie op maat van uw event

Het AFAS stadion bevat veelzijdige faciliteiten die geschikt zijn voor groepen van elke omvang.

Van gezellige bijeenkomsten tot indrukwekkende evenementen met maximaal 1600 gasten.

Wenst u een workshop, vergadering of een onvergetelijk personeelsfeest, wij hebben alles in huis om aan uw noden te voldoen. 

Onze ruimtes zijn volledig aanpasbaar en voorzien van moderne voorzieningen, samen met een professioneel team dat u bij elke stap ondersteunt. 

Skybox

Skybox KV Mechelen

Ons stadion telt 50 skyboxen die zowel op wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen beschikbaar zijn. Skyboxhouders kunnen de box inrichten hoe ze willen en hier doorheen de week komen werken, klanten ontvangen of vergaderingen laten doorgaan. 

Officebox

De officeboxen zijn uitgerust met alle nodige technologie om een workshop of vergadering te organiseren met zicht op het voetbalveld.

Cornerbox

Cornerbox KV Mechelen

Net zoals de skyboxen zijn onze cornerboxen voorzien van alle noden om er in rust te kunnen werken, vergaderen of workshops te organiseren.

Skybar

Skybar KV Mechelen

Onze Skybar (100 personen) bestaat uit twee delen, ideaal voor een plenair gedeelte en een break-out sessie. Deze gezellige ruimte bevat een toog en verschillende cateringformules op maat. 

Kazerna

Kazerna KV Mechelen

De Kazerna heeft een elegante inrichting met zicht op het veld. Zowel informele als formele evenementen zijn mogelijk in deze ruimte tot 60 personen.

V25

V25 KV Mechelen

De V25 is een klassevolle ruimte met een smaakvol interieur en aandacht voor detail. De perfecte setting voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feestelijke vieringen. 

Verelst Kaffee

Verelst KV Mechelen

Het Verelst Kaffee is een grote (1.417m²), multifunctionele ruimte. Met z'n klassevolle afwerking en handige indeling, kan je er terecht voor je grotere business events (tot 1600 personen) zoals: personeelsfeesten, jobbeurzen, lezingen ...

Mezzanine

Mezzanine KV Mechelen

De Mezzanine is een multifunctionele ruimte (866m²) met een geweldig zicht op het hele veld. De gigantische overloop met bar is ideaal voor workshops met grotere groepen (tot 800 personen), lezingen, diners ...

Grand Kavee

Grand Kavee KV Mechelen

Gezeligheid is troef in de Grand Kavee, deze veelzijdige ruimte (778m²) waar men tot 600 personen kan uitnodigen is voorzien van alle toeters en bellen om een echt feestje te bouwen, een receptie te houden of een lezing te geven met oog op onze grasmat. 

Offerte binnen 24u

Vraag vrijblijvend uw offerte aan. Wij zorgen binnen de 24u voor een antwoord.