De 'cafés'

Op Malinwa kan je voor, tijdens en na de wedstrijd terecht in een van de kantines of supporterscafés om er rustig na te keuvelen of net de dansbenen los te gooien. Hieronder ontdek je de verschillende ruimtes.

Den bunker

Den bunker - ook wel de F-foaf genoemd - is letterlijk een donker kot waar de lazers en beats je het gevoel geven of je in de betere discotheek staat. Van lekkere schlagers tot ranzige technonummers, dat allemaal kan je vinden in de kantine onder tribune F na de wedstrijd.

Tip: Ben je van plan een kijkje te gaan nemen in den bunker? Doe dan zeker slechte schoenen en een slechte broek aan, het kan daar wel eens vettig worden...

Grand Kavee

De Grand Kavee wordt vanaf het seizoen 2022-2023 opgesplitst in twee delen:

 

  • Het grootste deel (de toog achteraan) zal voor iedereen, gratis toegankelijk zijn, voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de match. Opgelet, vol = vol
  • Het tweede deel (aan toog vooraan), reserveren we voor mensen die rustig willen zitten, mét bediening aan tafel, zij betalen hiervoor, zoals nu, een apart abonnement.

Met dat aparte abonnement voor het rustige deel van de Grand Kavee heb je ook toegang tot het Verelst Kaffee na elke wedstrijd. Deze seizoenskaart kost €50 (inclusief bekermatchen).

Verelst Kaffee

Voor en tijdens de wedstrijd kan je er rustig genieten van een glaasje bubbels, een pintje of een frisdrankje.

Na de wedstrijd is het The place to be om een danske te placeren. Met je abo of ticket voor de hoofdtribune kan je er gratis binnen, zit je op een andere plek? Dan kan je voor €50 een gans seizoen genieten van de betere dansmuziek die je in hogere sferen brengt. Zin om een feestje te bouwen na de match? Dan moet je in het Verelst Kafee zijn.

Onder den I - Achter den H - Achter den E

Achter den H & E

Hier wordt na de wedstrijd klassiek relatief snel afgesloten. Uiteraard kan je nog steeds een pintje drinken in de kantines, maar veelal verplaatsen de supporters zich naar de kantine in den Iden F of de Grand Kavee. 

Onder den I

Hier kan je terecht voor een drankje en om na te keuvelen over de wedstrijd. In de Maes Fanzone kan je een foto nemen alsof je zelf op onze ploegfoto zou staan en je voorspelling van de wedstrijd geven