Studio Malinwa is de officiële podcast van KV Mechelen

De redding

Zeventien jaar geleden redden onze supporters de club van de ondergang. Gewezen spelers Steven De Pauw en Ivan Willockx halen herinneringen op in het Elewijt Center, het epicentrum van de vereffening.

 

De communitywerking

In het Pannekoekenhuisje praten Evert Winkelmans en Billie Silverans met enkele toonaangevende figuren binnen de communitywerking. Joke Van Driessche (Community verantwoordelijke van de club), Eddy (trainer van het wandelvoetbalteam) en Anke (Mama van Cis – Cis4Ever).

Verjaardagsspecial

Ter ere van de 115e verjaardag van onze mooie club trekken we naar de coffice op de Ijzerenleen. Op de plaats Malinwa opgericht werd praten we met Mark Uytterhoeven, Bertrand Peeters, Evert Winkelmans en Billie Silverans.

Zomertoer – Het Predikheren

In de 3e aflevering van onze zomertoer trekken we naar Het Predikheren, de prachtige nieuwe bibliotheek van Mechelen met nieuwkomer Geoffry Hairemans, hoofdscout Tim Matthys, Evert Winkelmans en Billie Silverans.

Zomertoer – De Vleeshalle

In de 2e aflevering van onze zomertoer trekken we naar de Vleeshalle in Mechelen met Yannick Thoelen, Jules Van Cleemput, Evert Winkelmans en Billie Silverans.

Zomertoer – Grote Markt Mechelen

Het is zomer en daarom trekken we op toer door de stad! In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen praten we met Glenn Van Reyckeghem en legende Kamiel van Damme.

De bekerwinnaars

Op 1 mei 2019 wint KV Mechelen de 2e beker van België in haar geschiedenis. We blikken terug op deze prachtige dag met Nikola Storm en Fred Verbiest.  

De bekereditie

In de eerste aflevering blikken we vooruit naar de bekerfinale met een bekerwinnaar en een bekerfinalist/coach: Geert Deferm en Wouter Vrancken.  

 

Beschikbaar op